The Diversity Video Platform

Video Page NL: welkom!

video page nlHier krijg je toegang tot de video's.
Voor toegang bij 'klik hier om naar ...' heb je een abonnement (subscription) nodig.
Neem contact met ons op via info@diversityvideo.eu

Diversiteit in Teams

Klik hier om naar de video Diversiteit in Teams te gaan

Alleen voor abonnementhouders!

Je kunt Diversiteit in Teams gebruiken in combinatie met De Champagne Pool maar ook in combinatie met eigen materialen. Voldoende keus en flexibiliteit dus voor elke trainer, op een solide basis omdat je niet altijd de hele video hoeft te doen maar ook met delen ervan kunt werken! De video is er in 3 talen (DE, EN, NL), te vinden op de betreffende videopagina. De gehele video (zonder oefeningen e.d.) duurt circa 9 minuten.

Diversiteitscompetentie

Klik hier om naar de video Diversiteitscompetentie te gaan

Alleen voor abonnementhouders!

Je kunt deze video gebruiken in combinatie met het Makeda spel maar ook in combinatie met je eigen materialen. Bovendien kun je werken met slechts een of twee van de tien hoofdstukken van de video en/of met de (5) oefeningen die je binnen de video zelf vindt. De video is drietalig (DE, EN, NL); aan het begin van elk (sub)hoofdstuk kun je eenvoudig de door jou gewenste taal kiezen. Veel keus en flexibiliteit dus voor elke trainer, op een solide basis!

Diversiteit Managen

Klik hier om naar de video Diversiteit Managen te gaan

Alleen voor abonnementhouders!

Een zeer uitgebreide video over alles wat er komt kijken bij het succesvol managen van diversiteit. Indien gewenst te gebruiken in combinatie met eigen materialen. Bovendien is het mogelijk om slechts een of een aantal van de dertien hoofdstukken in te zetten, en/of ze te combineren met de (7) oefeningen of (2) handouts die u in de video vindt. De video heeft 3 talen (DE, EN, NL); aan het begin van elk hoofdstuk kunt u eenvoudig uw voorkeurstaal kiezen. Veel keus en flexibiliteit dus voor elke trainer, op een solide basis!

Listen & Learn Diversity Flashcards

Klik hier om naar de Listen & Learn Diversity Flashcards te gaan

Alleen voor abonnementhouders!

 De 30 Listen & Learn Diversity Flash Cards kunt u gebruiken voor korte of juist diepgaande gesprekken, bij online meetings, workshops of meer. Door de vragen op de Flash Cards leren gesprekspartners meer over elkaar en hun attitude tegenover diversiteit op persoonlijk niveau en op het werk. Uitgangspunt is dat diversiteit gaat over alle verschillen tussen mensen, zowel de zichtbare als de onzichtbare verschillen. In het Listen & Learn gesprek krijgt dat alle ruimte!

 

Video Page NL dankt je voor je bezoek!