video experience days

Video Experience Days:
Zelf ervaren hoe online video in combinatie met oefeningen voor diversiteit & inclusie werkt en deze ervaring doorgeven: dat brengen jou de Video Experience Days. Een Video Experience Day bestaat uit een of twee workshops die je afzonderlijk of samen kunt doen.
* Diversiteit Managen
* Diversiteit in Teams
* Diversiteitscompetentie

Wat levert zo’n workshop op?
Je leert alles over deze thema’s en krijgt ideeën en werkwijzen om ze door te geven. Na deze workshops:
– Weet je alles over diversiteitscompetentie / diversiteit in teams / diversiteit managen
– Begrijp je hoe mensen over deze thema’s leren (en hoe niet)
– Heb je voldoende methoden in je achterzak om zelf workshops, trainingen en korte inspiratiesessies te geven: video, oefeningen, materialen, programma opbouw, en je eigen houding als catalysator van een goed diversiteitsproces!

Waarom zijn er Video Experience Days?
Uitgangspunt van deze workshops is dat van goede wil zijn voor diversiteit & inclusie fijn is maar niet genoeg… In het dagelijks werk is meer nodig en dat bieden deze workshops. Goede wil is een prima basis om te excelleren in diversiteit & inclusie. Jouw deskundigheid is daarbij van grote meerwaarde. Wij geven je de beste middelen om daarbij in te zetten.

Voor wie?
Wil jij van betekenis zijn voor diversiteit & inclusie in jouw organisatie of voor jouw klanten, dan is de Video Experience Day er voor jou! Jij bepaalt of een of meer thema’s interessant zijn; mail, ook voor eventueel overleg of verdere informatie naar info@seba.nl

Aanvullende materialen
Behalve de video abonnementen zijn er aanvullende materialen zoals:
> het Makeda spel (bij Diversiteitscompetentie)
> toolbox De Champagne Pool (bij Diversiteit in Teams)
> de Meet & Manage Diversity Flash Cards (bij Diversiteit Managen)

Kwaliteitskeurmerk
Gebaseerd op onze 20+ jaar ervaring als omzetter van wetenschappelijke resultaten naar de concrete praktijk van de dagelijkse werkvloer. Wat echt werkt voor diversiteit & inclusie, dat is wat ons al sinds 1997 drijft.